Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Feyenoord Bereikt Akkoord Geertruida Levert Rotterdammers Recordbedrag Op

Feyenoord bereikt akkoord: Geertruida levert Rotterdammers recordbedrag op

Rotterdamse club ontvangt naar verluidt 18 miljoen euro voor jeugdexponent

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Brighton & Hove Albion over de transfer van Lutsharel Geertruida. De Engelse club betaalt naar verluidt 18 miljoen euro voor de 22-jarige verdediger, een recordbedrag voor Feyenoord.

Geertruida doorloopt jeugdopleiding van Feyenoord

Geertruida doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en debuteerde in 2019 in het eerste elftal. Sindsdien speelde hij 103 officiƫle wedstrijden voor de Rotterdammers, waarin hij vier keer scoorde en zeven assists gaf.

Verdediger speelde zich in kijker bij Oranje

De afgelopen jaren speelde Geertruida zich ook in de kijker bij het Nederlands elftal. Hij maakte in 2020 zijn debuut voor Oranje en was afgelopen zomer basisspeler op het EK.

Vertrek Geertruida sportieve aderlating voor Feyenoord

Het vertrek van Geertruida is een sportieve aderlating voor Feyenoord. De verdediger was een vaste waarde in het elftal van trainer Arne Slot en speelde afgelopen seizoen een belangrijke rol in het winnen van de KNVB-beker.

Feyenoord ontvangt recordbedrag voor Geertruida

Feyenoord ontvangt met de transfer van Geertruida naar Brighton & Hove Albion een recordbedrag. Nooit eerder ontving de Rotterdamse club zo veel geld voor een speler.

Conclusie

Het akkoord tussen Feyenoord en Brighton & Hove Albion over de transfer van Lutsharel Geertruida is een belangrijke gebeurtenis voor beide clubs. Voor Feyenoord is het een sportieve aderlating, maar ook een financieel succes. Voor Brighton & Hove Albion is het een investering in een talentvolle verdediger die zich de afgelopen jaren bewezen heeft bij Feyenoord en Oranje.


Comments